Lemonade har alltid vært en favoritt hos oss, og ved å tilsette fersk ingefær til den tradisjonelle lemonaden, skaper du en forfriskende og oppkvikkende drikk som passer perfekt til sesongens varme og lysere dager.

Ingredienser:

  • Saften fra 4-5 sitroner
  • 1 stor ingefærrot, skrelt og skivet
  • 1 kopp sukker (eller mer etter smak)
  • 6 kopper vann
    Isterninger
  • Friske mynteblader til pynt (valgfritt)
  • 1 måleskje kollagenpulver fra Copenhagen Health

Fremgangsmåte:

  1. Start med å lage ingefærsirup: I en kjele kombineres ingefærskiver og sukker med 2 kopper vann. La det koke opp, og la det småkoke i ca. 10-15 minutter, til sukkeret er oppløst og ingefæren har gitt fra seg smaken.
  2. Når ingefærsirupen er klar, ta den av varmen og la den avkjøles litt.
  3. Press saften fra sitronene og hell den i en stor mugge eller bolle.
  4. Tilsett ingefærsirupen i sitronsaften og rør godt.
  5. Tilsett resten av vannet i sitron-ingefærblandingen og rør godt igjen.
  6. Smak til og juster sødmen med mer sukker om nødvendig.
  7. Oppbevar lemonaden i kjøleskapet til den er kald nok til servering.
  8. Server lemonaden i et glass fylt med isbiter og pynt eventuelt med friske mynteblader.

Tips: Nyt denne forfriskende sitron- og ingefærlemonaden sammen med ditt daglige kollagenpulvertilskudd og gjør noe godt for deg selv med en kjølig og oppkvikkende drikk på en varm dag!

Bestill ditt kollagen her og skjem deg bort litt ekstra denne våren.