Collagenpulver

Vårt Bovine og Marine collagenpulver er tilgjengelig i 60 dagers bøtter, eller i en pakke i 4 måneder

Der blev ikke fundet nogen produkter, der matcher dit valg.

Collagen

Huden trenger collagen for å holde seg glatt og ung. Men når du når en viss alder, avtar den naturlige produksjonen av collagen – og da begynner rynkene å komme. Imidlertid kan collagenpulver være til hjelp.

Med et collagentilskudd får du en ekstra boost av proteinet som gjør huden fast og vakker. Men hva er egentlig collagen, hvor kommer det fra og hva er det beste produktet på markedet? Få svar på alt det og mye mer på denne siden.

Hvad er collagen pulver?

Helt kort fortalt er collagen et protein.

Dette proteinet produseres naturlig i kroppen din og huden din. Ja, faktisk utgjør collagen ikke mindre enn en tredjedel av alle proteiner i kroppen din. Det kalles noen ganger «kroppens lim», og det er en helt spesiell grunn til det. Proteinet er en slags byggestein som opprettholder bindevevet i huden din. Det gjør også huden din elastisk og spenstig.

Hvor kommer collagen fra?

Proteinet kan komme fra forskjellige kilder. Først av alt produserer kroppen det selv, som vi har beskrevet ovenfor. Men den finnes også i både storfeskinn (storfe) og fiskeskinn (marin). Det er disse proteinkildene vi bruker når vi produserer collagenpulveret vårt. Vårt Collagen+ inneholder altså proteinet fra storfe, mens vårt Marine Collagen+ inneholder proteinet fra fisk.

Storfe (kuskinn) er det vanligste collagenet på det danske markedet. Marine collagenpulver er derimot av mange kjent som det beste produktet for huden. Hvorvidt du velger storfe- eller marint pulver er imidlertid helt opp til deg – vi har utviklet en helt nøytral smak i produktene våre, som gjør at marint collagenpulver ikke smaker «fiskete».

Hvilket collagenpulver er best, og hva skal jeg velge?

Det er vanskelig å svare definitivt på hvilket collagenpulver som er best. Du har også noe å si her selv. Foretrekker du for eksempel et smaksnøytralt produkt? Ønsker du en pakke for 60 dager eller kanskje 4 måneder? Hvordan ser budsjettet ditt ut og hva forventer du av prisen? Nedenfor har vi listet opp en liten håndfull fordeler med våre to produkter, Collagen+ og Marine+. På den måten kan du selv bestemme hvilket collagenpulver som er best for deg.

Fordeler ved Collagen+:
Fordeler ved Marine Collagen+:

Oppløses umiddelbart i vann

Vennskap krever omsorg, dette gjelder også for huden min

JEANETTE OTTESON,
MOR, ATLET OG OL-SVØMMER

Sånn virker collagenpulver

Vårt Collagen+ er et kosttilskudd som bidrar til å holde huden din ungdommelig og glattere.

Samtidig styrker det immunforsvaret ditt og reduserer tretthet fordi vi har tilsatt vitamin C til collagenet. Det er derfor mer enn bare et skjønnhetsprodukt.

Når du inntar pulveret, gir du hudcellene en hjelpende hånd med å dannecollagen. På denne måten fyller du på proteinet, som holder huden vakker og glatt. Dette kan være en stor fordel fordi kroppen naturlig produserer mindre collagen jo eldre du blir.

"Derfor drikker jeg collagen hver dag"

JEANETTE OTTESON, MOR, ATLET OG OL-SVØMMER

Sånn virker collagenpulver

Collagenet løses raskt opp når du heller vann over det. Av samme grunn har vi i Copenhagen Health utviklet mantraet «skjønnhet er noe vi drikker». Mange velger å løse opp collagenpulveret i et glass vann, en kopp kaffe, te eller lignende. Du kan imidlertid også enkelt strø pulveret på maten din. Men hvordan absorberes collagenet best? I væske eller i mat? Vel, pulveret absorberes perfekt uansett, så du kan gjøre det som passer deg best.

Det er imidlertid verdt å være klar over at du får størst effekt ved å huske å ta den foreskrevne daglige dosen. Derfor kan det være nyttig å inkorporere collagenpulveret i rutinen din. Du kan for eksempel løse det opp i morgenkaffen eller strø det på kveldsmåltidet.

Dét er collagen pulver godt for

Hvad gør collagen for kroppen, og hva hjelper det mot?

Men hvorfor ta collagen i det hele tatt hvis kroppen produserer proteinet selv? Dessverre, jo eldre du blir, jo mindre collagen produserer kroppen din naturlig. Fra rundt 25 år produserer kroppen din dermed 1-2 % mindre collagen per år. Dette er grunnen til at du får rynker og huden din blir mindre glatt over tid.

Sånn er det i hvert fall hvis man lar naturen gå sin gang. Du kan imidlertid gi den en hjelpende hånd ved å innta collagen på daglig basis. På denne måten får kroppen din et løft, og huden din beholder i større grad sin fasthet og elastisitet.

Hvor mye collagen bør jeg ta om dagen?

Du bør innta mengden som er angitt på produktet – generelt bør du alltid følge instruksjonene. Velger du vårt Collagen+-tilskudd er den foreskrevne dosen for eksempel en oppmålt mengde (4 gram) hver dag. Når du kjøper en bøtte hos oss følger det med en måleskje, slik at du enkelt kan justere mengdene. Hvis du ikke oppdager det med en gang, kan det ha gjemt seg litt i pulveret.

Sånn fremstilles collagen pulver

Vi fremstiller collagenpulver fra storfeskinn og fiskeskinn. Våre produkter er helt fri for tilsetningsstoffer, og du finner ikke sukker, stivelse eller lignende ingredienser. Tvert imot er det 100 % rent collagen tilsatt oppkvikkende vitamin C.

Vårt collagen+ består dermed av:

Vår Marine+ består av:

Så fort virker collagen

Vi ville lyve hvis vi sa at collagen er en rask løsning. For å oppnå best effekt må du ta proteinet over lengre tid – kontinuerlig og daglig. Det fungerer best og raskest hvis du følger doseringene som er angitt på produktet.

For å huske den daglige dosen kan det være en god idé å gjøre inntaket til en del av rutinen. Du kan for eksempel starte morgenen med et glass vann med pulveret, eller du kan strø det på middagen. Du kan forsterke effekten ved å sørge for å spise sunt og variert, sove godt om natten og drikke mye væske.

Kan man dokumentere effekten af collagen pulver, og virker det?

Hos Copenhagen Health gjør vi en dyd av å utvikle produkter som er basert på forskning. Heldigvis er ikke dette et problem, siden det er mer enn 181 internasjonale vitenskapelige studier som støtter de gunstige egenskapene til proteinet.

Til tross for mange studier er det greit å være klar over at alle er forskjellige, og effekten kan derfor variere. Vi er selvfølgelig veldig interessert i å lære mer om dette, derfor har vi også et eget testpanel av danske kvinner. De hjelper oss å studere produktene våre slik at vi kontinuerlig kan foredle og forbedre dem.

Muligheter for at ta collagen pulver under graviditet og amming

Hvis du skal ha en ny baby, er det naturlig å spørre om du kan ta collagenprodukter under graviditet eller mens du ammer. Her har vi gode nyheter til deg: Gravide og ammende kan enkelt ta kosttilskudd fra Copenhagen Health.

Vi har produsert produktene våre slik at de er helt fri for tilsetningsstoffer. Både vår Collagen+ og vår Marine+ inneholder kun 100 % rent collagen (og vitamin C, så du får frisk energi). Det er derfor ingen tilsetningsstoffer, sukker, stivelse eller andre ingredienser som kan gi ubehagelige bivirkninger i produktene.

Det er imidlertid alltid lurt å kontakte legen din dersom du er i tvil om din spesifikke situasjon. Dette gjelder uansett om du er gravid eller har andre bekymringer.

Kjøp collagen pulver hos Copenhagen Health

Leter du etter et kosttilskudd bestående av 100 % rent collagen og tilsatt C-vitamin? Da finner du produktet hos Copenhagen Health.

Vi er Danmarks første collagenprodusent, og brenner dypt for det fantastiske proteinet.

Faktisk er vårt største ønske å hjelpe deg med å oppnå jevnere hud som du er mer fornøyd med. I den forbindelse er collagenproteinet helt perfekt fordi det øker hudens spenst og elastisitet. Dette betyr færre dype rynker og et mer ungdommelig utseende.

Hvis du spør oss, er den raskeste veien til skjønnhet søvn, vann og collagenprodukter – og vi er her for å hjelpe deg med sistnevnte! Hos oss finner du unike collagentilskudd, basert på anerkjent forskning og av høyeste kvalitet.