Handelsbetingelser

Betingelser– gjeldende fra 6. oktober 2022

Generelle opplysninger

Copenhagen Health AS (”CPHH”)
Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk Organisationsnummer. 929006747
Tlf. +45 91 19 92 28 (No snummer fra januar 2023)
info@copenhagenhealth.no

 1. Bestilling

En bestilling gjort på vår nettside er ikke en juridisk bindende avtale. CPHH har derfor muligheten til å kansellere din bestilling på grunn av trykkfeil, tekniske problemer, leveringsfeil og lignende situasjoner. Bindende ordrebekreftelse/faktura sendes først til deg når vi har sendt de varene du har bestilt. Når du har lagt inn en bestilling via vår nettside, vil systemet vårt automatisk sende deg en e-post/ordrebekreftelse med oversikt over hvilke produkter du har bestilt. Avtalen er først gjeldende når du mottar en e-post fra CPHH med informasjon om at vi har sendt varene dine. Det er spesielle regler for salg av kosttilskudd og mat i Norge, hvor det ikke er mulig å returnere et kjøp på grunn av sikkerheten rundt varen. Hvis du aksepterer våre betingelser ved kjøp bekrefter du samtidig at du avskriver deg returretten om en vare som er omfattende av reglene om kosttilskudd. Du må være minst 18 år for at handle på Copenhagenhealth.no.

 1. Betaling

På Copenhagenhealth.no kan du betale med Visa og Mastercard. Copenhagenhealth Webshop tar ikke gebyr for betalingskort som ikke pålegges av leverandørene. I forbindelse med at betalingstransaksjonen gjennomføres vil betalingsinformasjonen din bli lagret inntil de enkelte betalingstransaksjonene er behandlet. Din betalings- og kortinformasjon lagres hos vår godkjente PCI DSS (Payment Card Industry, Data Security Standard) sertifiserte partner. Informasjonen lagres derfor i et sikkert PCI-sertifisert miljø som overholder internasjonale sikkerhetsstandarder inntil betalingstransaksjonene er gjennomført. Når du bruker betalingskort på Copenhagenhealth.no, vil bare Copenhagenhealths PCI DSS-sertifiserte partner, og ikke Copenhagenhealth, ha tilgang til kortinformasjonen din. Behandling av kortinformasjonen din er derfor kun en sak mellom deg og Copenhagenhealths PCI DSS-sertifiserte partner, selv om det skjer mens du bruker Copenhagenhealth.no.

 1. Levering

Din bestilling vil bli sendt med Bring m.fl. De tilbyr følgende leveringsmetoder:

 • Pakke til hentested
 • Pakke levert hjem
 • Pakke levert til postkasse
 • Pakke levert til bedrift

Vær oppmerksom på at enkelte leveringsmetoder kan være begrenset til spesifikke postnumre. Du vil først se de tilgjengelige leveringsmetodene når du fullfører kjøpet og velger levering. Forventet leveringstid er 1-3 virkedager. Alle produkter på en bestilling sendes i utgangspunktet samlet. Forventet leveringstid kan variere i høysesonger som Black Friday eller juletider. Copenhagenhealth.no er ansvarlig for varene til du har mottatt dem. 

Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 399 kr. Bestiller du for under dette beløpet vil det tilkomme et frakttillegg. Det vil ikke tilkomme andre utgifter når du bestiller fra Copenhagenhealth.no.  

       4. Angrerett

Du har ingen angrerett på kosttilskuddene våre siden det Norske lovverket innom området gjør at vi ikke kan ta imot returer i varekategorien kosttilskudd. Du kan ikke angre kjøpet ditt ved å nekte å ta i mot varen eller ikke hente den. Uhentede pakker vil efter 14 dager sendes tilbake til oss og en avgift på 149 kr. vil tilfalle dig som kunde. Øvrige varer som ikke går under “kosttilskudd” kategorien har 14 dager returrett.    

 1. Reklamasjonsrett

Kjøpslovens regler gjelder ved kjøp av varer. Når du handler hos Copenhagenhealth.no har du 24 måneders klagerett dersom det er mangler ved varen din. Det betyr at du i utgangspunktet kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen.

Det er selvsagt et krav at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke er oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig adferd.

       5.1. Hvordan reklamerer jeg?
Hvis du ønsker å reklamere på et produkt, skal du kontakte oss på info@copenhagenhealth.no. Vennligst send oss et bilde av produktet sammen med en beskrivelse av feilen. Hvis klagen din blir godkjent, vil kjøpet bli refundert.

Du skal reklamere innenfor ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Reklamerer du innenfor to måneder etter at du oppdager mangelen, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

 1. Personvern 

For at du skal kunne inngå en avtale med oss og handle på Copenhagenhealth.no, har vi bruk for følgende opplysninger om deg:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-post adresse
 • Opplysning om hva du har kjøpt

Vi behandler dine personopplysninger med det formål om å kunne levere varen til deg, og for å kunne behandle henvendelser vedrørende kjøpet ditt.

 1. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Copenhagenhealth.no Webshop forbeholder seg retten til å foreta eventuelle avgiftsendringer, pris- og korrekturfeil, tekniske feil, utsolgte varer og force majeure, herunder arbeidskonflikter og mangler ved eller forsinkelser i leveranser fra underleverandører.    

Hvis du har sykdommer eller får foreskrevet medisin, må du kontakte legen din før du bruker produktene våre.