OFTE STILTE SPØRSMÅL

Levering
Produkter
Retur
Annet

Bra du spør!
Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene vi opplever å få hos Copenhagen Health. Vi har forsøkt å besvare dem så godt vi kan, men dersom du vil vite mer eller har andre spørsmål er du selvfølgelig mer enn velkommen til å ringe eller skrive til oss.

Du finner vår kontaktinformasjon nederst på siden.

Collagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kroppens byggestein
Collagen er et protein som dannes naturlig i kroppen hos både mennesker og dyr. Det er en avgjørende byggestein for kroppens brusk, sener og knokler, og hjelper med å holde oss smidige og sterke.

 I menneskekroppen finnes det over 28 forskjellige collagentyper.

Den vanligste er imidlertid type 1, som utgjør 80-90% av collagen i huden. Ung hud kan inneholde opptil 80% collagen, men forskning viser at collagennivået synker med 1-2% per år fra 25-års alderen. For å opprettholde et høyere collagennivå er det derfor en god idé å innta collagen via et daglig oralt inntak.

Les mere

Mennesker mister ca. 1-2% naturlig collagen årlig fra fylte 25 år. Denne nedgangen i collagennivået gjør huden mer slapp, og vil over tid gi rynker og linjer.

Ved å innta collagen daglig tilføres kroppen den mengden collagen den trenger til bl.a. å fylle ut linjer og bygge opp hudens elastisitet som vi hadde da vi var yngre.

Både i vårt marine collagen og bovine collagen er det 100% rene og hydrolyserte bioaktive peptider (små kjeder av aminosyrer).

Les mere

Det er utført mer enn 181 internasjonale vitenskapelige studier som understøtter de gode egenskapene til collagen.

Hos Copenhagen Health har vi mer enn 10 kliniske og dermatologiske studier på collagenet vi bruker i produktene våre, og dets egenskaper og effekt.

Vi sørger for at vi alltid er oppdatert på hva som skjer på collagenmarkedet, slik at vi kan levere de beste produktene av høyeste kvalitet til en rimelig pris og med en dokumentert effekt.

Les mere

Nei.
Collagen er ikke en quickfix, og de gode resultatene kommer vanligvis fra et langvarig inntak. Forskning viser også at kroppen normalt bruker lenger tid enn huden på å reagere.

Hos Copenhagen Health står vi for at den korteste veien til et sunnere kosthold er søvn, vann og collagen.

Du må være tålmodig, og collagenet fra Copenhagen Health må ha tid til å tas opp i kroppen. Det er et kosttilskudd hvor et sunt og variert kosthold, en god natts søvn og mye vann fremmer effekten. Imidlertid opplever de fleste de første resultatene innen 6 uker, og etter 6-12 måneder fult utbytte, som må opprettholdes daglig, for ikke å gå tilbake til utgangspunktet.

Les mere

Nei.
Collagen er et naturlig protein og faktisk det proteinet som dannes mest av i kroppen.

Kroppen består altså i forveien av collagen, og derfor kan collagentilskudd styrke kroppens egen gjenoppbygning av proteinet.

Les mere

´Hydrolysert´ betyr at collagenproteinet er blitt nedbrutt til mindre aminosyrekjeder via en prosess som kalles hydrolysering.

Dermed er proteinet blitt kortere, sånn at det lett kan opptas i kroppen. Collagen som ikke hydrolyseres kan ikke tas opp i like stor grad i f.eks. blodbanen, men kun i tarmen og vil derfor ikke ha effekt på huden.

Målestokken for dette heter atomisk og kalles enten: Da eller kDa.

 • Da = Dalton verdi (f.eks. 2000)
 • KDA= Kiltodalton (f.eks. 2,0)
Les mere

Det er ingen tidsbegrensning – du kan med fordel ta collagen fra 25-års alderen og frem, eller når du føler du kan dra nytte av et tilskudd.

Collagen dannes naturlig i kroppen og er en grunnleggende byggestein for kroppens knokler, brusk og sener. Derfor har vi tilsatt C-vitamin i produktene våre med collagen, da C-vitamin er med til å danne kroppens eget collagen.

Collagen er et animalsk protein, og kan derfor ikke fås i en vegansk versjon.

Det forskes imidlertid på et tidlig tidspunkt for å finne en kilde til collagen i planteriket, men det er ennå ikke funnet noe som kan utgjøre en animalsk kilde, tilsvarende kroppens eget collagen.

Ja. Du kan trygt innta collagen både under graviditet og i ammeperioden, og med fordel starte før du blir gravid. Produktene våre er fri for tilsetningsstoffer.

Collagen hjelper på hudens elastisitet, og det er derfor fordelaktig å innta collagen før – under – etter graviditet. Dette er for å hjelpe huden din optimalt i en periode hvor den utfordres og presses maksimalt.

Våre Marine og Bovine collagenkilder inneholder 100% rent collagen og som minimum C-Vitamin. Er du i tvil om hva som gjelder for din spesifikke situasjon anbefaler vi at du tar kontakt med egen lege for råd og veiledning, og ellers står vi klare til å hjelpe deg.

Les mere

Det finnes 4 collagenkilder

 • Fisk
  Benyttes primært i vesten og er den dyreste collagenkilden.
 • Stofe
  Bovine collagen er den mest utbredte kilde – fordi prisen er billigere enn fisk/marine kollagen
 • Gris
  Benyttes primært i Asia
 • Kylling
  Benyttes primært i Asia.

Produkter fra copenhagen health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Når du velger collagenprodukter fra Copenhagen Health er du garantert den høyeste kvaliteten på markedet, best mulig opptakelse, smaksnøytrale produkter, og ikke minst markedets bredeste utvalg.
Det viktigste er at vi alltid tilbyr attraktive priser slik at du ikke behøver å betale en dyr abonnementspris for collagenet.

Collagen fra Copenhagen Health:

 • Klinisk & dermatologisk testet
 • Maksimal opptakelse med lav DA på maksimalt 2000
 • Markedets beste priser og et bredt utvalg av produkter med collagen
 • Norsk rådgivning og veiledning både på telefon og mail
 • Marine og bovine collagen
 • Spesielle collagenprodukter
 • Fokus på bærekraft
 • Produktene tilbys både online på nettsiden vår eller hos våre utvalgte forhandlere, som inkluderer online og fysiske apoteker, Med24, Luxplus og Normal med flere.
Les mere

Collagen er ikke i risikogruppen med hensyn til P-FAS.

Den enkleste måten å forklare forskjellen på er kilden. Vårt marine collagen inneholder 100% bioaktive collagenpeptider utvunnet fra fiskeskinn, hvor bovint collagen er utvunnet fra storfeskinn.
Begge er 100% rene og hydrolyserte collagenpeptider av høyeste kvalitet for daglig inntak.

Videre er det også forskjeller i følgende parametere.

 • Smak
 • Aminosyreprofil
 • collagentypene
Les mere

Vårt nyeste produkt er utviklet i samarbeid med vårt testpanel.

Kalk, D-vitamin og collagen er noen av de mest solgte produkter innenfor vitaminer og mineraler i Danmark. Vi har derfor valgt å samle alle tre elementer i et produkt.

Læs mere

I collagenpulveret til Copenhagen Health unngår du tilsetningsstoffer, fyllstoffer, bindemidler, sukker, stivelse mm.

I tablettvarianten med collagen er det fyllstoffer og bindemidler.

Les mere

Collagentype
Collagen fra fisk, eller marine collagen er alltid type 1 collagen

Copenhagen Healths Marine collagen utvinnes fra fiskeskinn, der hele fisken brukes i et økosystem, så ingenting går til spille.

Les mere

Collagentype
Vårt bovine collagen (storfe) er ca. 90% type 1 og 10% type 3 collagen.

Les mere

Anvendelse av collagen fra Copenhagen Health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Collagen tåler opptil 120 grader uten å bli skadet, så du kan derfor fint blande det i kaffe eller te. C-citamin tåler dog ikke temperaturer over 70 grader, så vær oppmerksom på at du venter litt med å blande inn collagenet i varm drikke og mat.

Les mere

Ja!
Du kan absolutt innta collagenet ditt sammen med et måltid. Det kan være alt fra smoothies og yoghurt til frokost, lunsj eller middag. Om du drysser det på maten, mixer det i en smoothie eller blander det i vann eller kaffe er helt opp til deg. Valget er ditt og gir samme gode resultat!

Les mere

De angitte mengdene fremgår av det enkelte produkts emballasje – dagsdosen kan variere etter behov eller produkt.

Les mere

Når du skal oppløse collagenpulveret, anbefaler vi følgende fremgangsmåte.

 1. Bruk et tørt glass
 2. Hell pulveret i glasset og fyll på med vann. Produktet oppløses straks og er klar til å drikkes.
Les mere

Måleskjeen kan noen ganger gjemme seg i pulveret etter transport. Hvis du ikke ser den kan du røre med en skje så burde den dukke opp. Hvis det viser seg at den faktisk mangler, vennligst kontakt oss så vil vi sende en ny måleskje med det samme.

Les mere

Hvis man bruker et vått glass, kan det skape klumper. Bruk alltid følgende fremgangsmåte:

 1. Bruk et tørt glass
 2. Tilsett collagenet
 3. Fyll opp med vann, kaffe eller te, og drikk ditt daglige inntak collagen

Skalaforhold

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
 • Da er forkortelsen av Dalton
 • kDa er forkortelsen av Kilodalton

Begge er et massebegrep som brukes i fysikk for å beregne i atomisk størrelse. 
Vårt collagen er rundt 2000 Da eller 2,0 kDa, noe som sikrer kroppen og huden de beste forutsetningene for opptakelse.

Les mere

Fordelspakken hos Copenhagen Health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Copenhagen Healths fordelspakke:

 • Vi sender produktene til deg før du går tom
 • Du får en fast lav pris!
 • Mulighet for å teste nye produkter og være en del av vårt testpanel
 • Ingen bindingsperiode
 • Din neste pakke sendes når ditt nåværende produkt er tomt. Du kan finne datoen for neste levering på «min konto» samt alle andre informasjoner.
 • Du kan alltids kontakte kundeservice for hjelp eller veiledning

Du er alltid velkommen til å skrive til oss for hjelp, råd og veiledning på info@copenhagenhealth.no

Les mere

Du kan enkelt pause eller si opp fordelspakken under din profil. Du kan pause/avslutte eller aktivere din fordelspakke under «Min konto».
Nedenfor har vi listet fremgangsmåten.

 • Gå til «Min konto» (har du glemt ditt passord, trykk på «mistet passordet ditt?»
 • Trykk på «Fordelspakken»
 • Du kan nå velge å pause eller avslutte fordelspakken // Det er enkelt å aktivere det igjen hvos du holder en pause

Du er alltid velkommen til å skrive til oss for hjelp, råd og veiledning på info@copenhagenhealth.no

Les mere

Hos Copenhagen Health har vi ingen bindingstid. Du kan derfor trygt opprette fordelspakken hos oss, da du selv kan bestemme når du ikke lenger ønsker våre produkter. Dersom du ønsker å si opp produkter kan dette gjøres under din profil. Du må gå til “Min konto” og deretter under “Fordelspakke”, der du kan si opp produkterne. Ellers er du alltid velkommen til å skrive til oss på info@copenhagenhealth.no 

Les mere

Leveringsbetingelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi streber etter å gjøre leveringen av våre produkter så enkel og rask som mulig. Ved kjøp av våre produkter velger du selv hvilket fraktselskap du foretrekker at produktene skal leveres med.
Vi tilbyr følgende leveringsformer:

 • PostNord: Levering til privatadresse eller pakkeboks/ postbutikk
 • Bring: Pakkeboks eller hjemlevering
 • DAO: Levering til privatadresse eller pakkeboks
 • GLS: Levering til pakkeshop, privatadresse eller arbeidsplass
Læs mere

Hvis du handler for mindre end 299 kr. så tilbyder vi fragt for kr. 39,- per levering og handler du for mere end 299,- så får du gratis fragt.
Højere pris kan forekomme ved valg af Postnord og GLS hjemmelevering. 

Læs mere

Leveringstid
Den generelle leveringstiden på pakkene forventes å være 1-4 dager. Vi pakker daglig mellom 12 & 16.

Læs mere

Vi selger produkter i Danmark, Norge og Sverige.

I hvert land har vi lokale nettsider som registrerer bestillingene og sørger for at leveransene skjer og sender ønskede produkter til riktig mottaker på ønsket adresse.

Dine leverings- og betalingsopplysninger kan endres under ”Min Konto” og deretter under ”Adresser”, hvor du her kan endre både din fakturerings- og leveringsadresse. Hvis du har problemer er vi alltid klare til å hjelpe deg på info@copenhagenhealth.dk

Betalingsmåter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi legger ikke på gebyrer på betalingskort som ikke pålegges av tilbyderne.
På vår nettside Copenhagen Health kan du betale med følgende betalingsmåter:

 • Dankort
 • Visa
 • MasterCard
 • Visa Electron
 • Apple Pay
 • Mobilepay ved enkeltkjøp
Læs mere

Når du mottar ordrebekreftelsen, har vi registrert bestillingen din for behandling og pakking. Når du mottar faktura og følgeseddel, er bestillingen pakket og sendt.

Fakturaen og følgebrevet vil bli sendt til e-postadressen du oppga da du handlet på copenhagenhealth.no.

Hvis du ikke mottar kvitteringen innen kort tid etter kjøpet, kan du sjekke spamfilteret eller søppelposten.

Hvis du ikke har mottatt den, kan du kontakte vår kundeservice på info@copenhagenhealth.no, hvor du må oppgi bestillingsnummer, e-postadresse, navn og telefonnummer som angitt på bestillingen.

Læs mere

Returpolitikk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det er ikke mulig å returnere Kollagen og kosttilskudd på grunn av produktets sikkerhet, som er i henhold til de spesielle reglene for handel med matvarer som vi har i Danmark.

 Disse reglene tydeliggjør bl.a. at du ikke kan selge det returnerte produktet videre – også selv om det ikke er hentet.

Dersom du godtar våre betingelser ved kjøp, bekrefter du samtidig at du frasier deg retten til å returnere en vare som er omfattet av reglene om kosttilskudd.

For varer som ikke omtales som kosttilskudd og mat, har du normale vilkår for returrett. Kontakt oss for returforsendelse og adresse.

Læs mere

Copenhagen health

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Du kan trygt ta collagen både under graviditet og amming. Våre produkter er helt fri for tilsetningsstoffer. Vår Marine og vår Classic Collagen inneholder kun 100 % ren collagen og C-vitamin. Vår lime + vitamin D + collagen inneholder kun det produktteksten nevner. Er du i tvil om hva som gjelder for din spesifikke situasjon, bør du alltid kontakte egen lege for råd og veiledning

Les mere

Vi rekrutterer jevnlig nye deltakere til vårt testpanel. Hvis du er interessert i å teste våre nåværende og kommende produkter, kan du fylle ut søknadsskjemaet under kundepanel og bli vurdert.

Les mere

Vi er et dansk selskap som eier hele verdikjeden, og vi har derfor ingen dyre mellomledd. I tillegg tror vi at rettferdige priser skaper bedre og lengre relasjoner med våre kunder, noe vi er veldig opptatte av å ha. Derfor har vi valgt å selge varene våre til svært konkurransedyktige priser.

Levering
Produkter
Retur
Andet