Om Copenhagen Health

Copenhagen Health er mer enn bare et nordisk selskap. Vi er talsmenn for helse, skjønnhet og velvære.

Vår dedikasjon til å gi unike kosttilskudd og personlig pleie er forankret i vårt DNA, hvor jakten på høyeste kvalitet er en konstant drivkraft.

Vi tror at kvaliteten på produktene våre begynner med måten vi utvikler dem på. Derfor jobber vi tett med ledende eksperter på området under hele produktutviklingsprosessen. Denne modellen sikrer at produktene våre ikke bare oppfyller, men overgår de høyeste standardene for kvalitet og ytelse.

Prisene våre er designet for å være innbydende fordi vi mener at helse, skjønnhet og velvære skal være tilgjengelig for alle. Vi mener at man ikke skal gå på kompromiss med kvalitet for å opprettholde rimelige priser – hos Copenhagen Health får du det beste fra begge verdener.

Skjønnhet er noe vi drikker.

Copenhagen Health AS
Andersrudveien 1
1914 Ytre Enebakk

Collagenet som gjør en forskjell

Collagen er hjertet i produktporteføljen vår, og vi er stolte av å presentere både + og Pro serien, som er laget med en lidenskap for å møte flere behov enn bare huden. Collagenproduktene er alle basert på 100 % hydrolysert collagen som gjennomgår kliniske tester og er dokumentert for å sikre effektiviteten.

Produktene våre er beriket med essensielle vitaminer og gir en helhetlig tilnærming til å ta vare på huden din og støtte kroppen din på tvers av muskler, ledd, bein, bindevev og hudstruktur. Vi tror at din helse og velvære er en helhet, og produktene våre er skreddersydd for å støtte alle aspekter av kroppen din.

Kompromisløs kvalitet i en vakker innpakning

Copenhagen Health er stolte av å være Nordens største collagenprodusent, og vi går aldri på kompromiss med løftet vårt om å hele tiden levere den samme uovertrufne kvaliteten i hvert eneste produkt. Når du velger Copenhagen Health, velger du ikke bare et produkt – du velger en livsstil som beriker hverdagen din og spesielt over tid. Vi håper at du også har lyst til å bli med oss og føle og se forskjellen når du bruker produktene våre.

Våre eksperter og kundeservice er alltid klare til å hjelpe med spørsmål og veiledning.