Skjønnhet starter innenfra

Aktive ingredienser, synlige og merkbare resultater

Copenhagen health

Aktive ingredienser i kombinasjon med rene bioaktive kollagenpeptider bidrar til å opprettholde hudens struktur, fasthet & naturlige glød.

Copenhagen Healths kollagenprodukter er nøye utviklet med de beste utvalgte ingrediensene – kollagenet er klinisk og dermatologisk testet og dokumentert. Dette er din garanti for effektiv hudpleie ✨

Sett i og kjent fra ledende forhandlere og magasiner for skjønnhetsprodukter

Aktive ingredienser, synlige og merkbare resultater

Kollagen som kosttilskudd

Kollagenprotein som kosttilskudd fungerer som essensielle byggesteiner, populært kjent som lim, som gir struktur og styrke til huden. Når kollagennivået faller, dannes det rynker i huden. Kollagen har derfor blitt et populært kosttilskudd, da det gjenoppbygger og bevarer kollagennivået i kroppen – og derfor er det en fast del av manges daglige skjønnhets- og velværerutine.

Er det forskjell på kvaliteten av kollagenpulver på markedet?

Det korte svaret er: Ja!

Kollagenet fra Copenhagen Health har vunnet flere Best i test priser – bl.a. Beste Kollagen og Best til prisen, basert på at kvaliteten er på topp. Alt vårt kollagen har dokumentert effekt og er klinisk testet. Du kan lese alle våre anmeldelser her.

Shop kollagen

Velg mellom

Marine- eller bovinekollagen

Hos Copenhagen Health kan du velge mellom kollagen fra enten kollagenkilden fisk (marinekollagen) eller storfe (bovinekollagen).


Vår Collagen+ produktserie inneholder aktive ingredienser som i kombinasjon med den reneste kollagen bidrar til å opprettholde hudens struktur, fasthet og naturlige glød.


Velger du kollagen fra vår Collagen Pro Edition-serie, får du et produkt som er tilsatt ekstra aktive ingredienser som bidrar til å støtte ikke bare huden din, men mange viktige områder. Collagen Pro Edition-serien er for deg som vil ha det absolutt beste på markedet innen kollagen og som ikke ønsker å gå på kompromiss.

Collagen Pro Edition - støtter ikke bare huden, men også hår, knokler, muskler & immunforsvar*

*C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som er viktig for hud, bein og brusk, reduserer tretthet og utmattelse og bidrar til normal funksjon av immunsystemet / Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og hår / Vitamin D bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon og normale bein samt normal funksjon av immunsystemet.

Våre fornøyde kunder

Matias
Nadia
Hello dette er en test
Matias
Test testimonial
Nadia

Kollagentest

Hvilket kollagenprodukt passer best til deg?

Ta lyntesten og få vår anbefaling. Du får resultatet med det samme.

Ta testen

Våre samlinger

  • Alle Kollagenprodukter

    Copenhagen Healths kollagenprodukter er nøye utviklet med de beste utvalgte ingrediensene – kollagenet er klinisk og dermatologisk testet og dokumentert.

    Bestill her
  • Vitaminer og mineraler

    Her finner du et utvalg av vitaminer og mineraler som støtter din vitalitet og ditt velvære. Uansett om du trenger et boost til immunforsvaret, mer energi i hverdagen, eller ønsker å vedlikeholde bein, muskler og tenner, har vi det rette kosttilskuddet for deg.

    Bestill her
  • Proteinbarer

    Våre proteinbarer, som finnes i flere forskjellige smaker, er ikke bare smakfulle og deilige, men også kalorifattige med ca. 212 kalorier pr bar på 55 gram og helt uten tilsatt sukker.

    Bestill her
kollagen - Marine og Bovine kollagenpulver
Vitaminer og mineraler
proteinbar med kollagen