Kollagen 45 dager

kr199

Frakt 69,- (gratis frakt v. kjøb over 599,-)
Kollagenpulver

100% hydrolysert kollagen (bovine), tilsatt vitamin C. 2540 mg. daglig. Vitamin-C er med på å danne Kollagen og styrke immunforsvaret, samt minske tretthet og utmattelse. Reduserer rynker og linjer. Dansk produsent, og emballasje av resirkulert plast. Maksimalt opptak med en Da på 2000. Oppløses umiddelbart.

Kollagen er et forekommende protein som finnes naturlig i kroppen vår. Fra 25-års alderen faller vårt nivå av kollagen i kroppen. Huden vår kan inneholde opptil 78% Kollagen, men når vi runder 25 år faller nivået årlig med 1-2 % resten av livet. Derfor dannes blant annet rynker mm.

Kollagen er også kjent som kroppens lim og er viktig hvis man ønsker mindre rynker og beholde elastisiteten i huden. Huden vår skades blant annet av sol, forurensing, usunn kost og røyking.

Har du spørsmål eller behov for hjelp så kontakt oss gjerne:
Mail: info@copenhagenhealth.no (vi svarer vanligvis innen 3 timer)

100% hydrolysert rent kollagenpulver (Bovine), Vitamin-C (L-askorbinsyre).

Nettovekt: 114 gram

Tilsetningsstoffer: Ingen!

Anbefalt daglig dose: En strøken måleskje (følger med) 2.5 gram Kollagen + Vitamin-C (40mg) i alt 2.54 gram.

Anvendelse: Bruk et tørt glass, hell pulveret i og fyll på vann. Vent 5 sekunder og drikk. Med Classic Kollagens raske oppløsning og milde og autentiske smak kan du enkelt løse opp pulveret i en valgfri drikkevare. Du kan også drysse det over maten eller i varm drikke som te eller kaffe. Husk at kosttilskuddet ikke bør erstatte en sunn og variert kost, samt livsstil og medisiner. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Smak: Mild & autentisk.

Emballasje: Resirkulert plast