Classic Kollagen 90 dager

kr379

Frakt 69,- (gratis frakt v. kjøb over 599,-)
Kollagenpulver

100% hydrolysert kollagen (bovine), tilsatt vitamin C. 2540 mg. daglig. Vitamin-C er med på å danne Kollagen og styrke immunforsvaret, samt minske tretthet og utmattelse. Reduserer rynker og linjer. Dansk produsent, og emballasje av resirkulert plast. Maksimalt opptak med en Da på 2000. Oppløses umiddelbart.

Kollagen er et forekommende protein som finnes naturlig i kroppen vår. Fra 25-års alderen faller vårt nivå av kollagen i kroppen. Huden vår kan inneholde opptil 78% Kollagen, men når vi runder 25 år faller nivået årlig med 1-2 % resten av livet. Derfor dannes blant annet rynker. 

Kollagen er også kjent som kroppens lim og er viktig hvis man ønsker mindre rynker og beholde elastisiteten i huden. Huden vår skades blant annet av sol, forurensing, usunn kost og røyking.

Har du spørsmål eller behov for hjelp så kontakt oss gjerne:
Mail: info@copenhagenhealth.no (vi svarer vanligvis innen 3 timer)

100% hydrolysert rent Kollagen (Bovine) pulver, Vitamin-C (L-askorbinsyre).

Nettovekt: 228 gram (90 dager)

Tilsetningsstoffer: Ingen!

Anbefalt daglig dose: En strøken måleskje (følger med) 2500 mg kollagen daglig + Vitamin-C (40mg) i alt 2540 mg.

Smak: Nøitral.

Anvendelse: Bruk et tørt glass, hell pulveret i og påfyll deretter vann. La den stå til pulveret er oppløst. Med Classic Collagens raske oppløsning og milde og autentiske smak kan du enkelt løse opp pulveret i en valgfri drikkevare. Du kan også drysse det over maten eller i varm drikke som te eller kaffe. Husk at kosttilskuddet ikke bør erstatte en sunn og variert kost, samt livsstil og medisiner.

Nyttig info:

  • 100% hydrolysert rent Kollagen (bovine)
  • Oppløses umiddelbart i vann
  • > 90% protein – 0% fett
  • Da: 1500 (markedets laveste)
  • Reduserer rynker og linjer
  • Fri for tilsetningsstoffer, bindemidler, fyllstoffer og søtningsmidler