OFTE STILTE SPØRSMÅL

Levering
Produkter
Retur
Annet

Spørsmål om fordelspakke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  • Der er ingen gebyr for å ha en fordelspakke
  • Du får alltid minimum 20% rabatt på alle produkter
  • Ingen bindingsperiode
  • Din neste pakke vil bli sendt når den nåværende er brukt opp. Du finner datoen på ”min konto”.

Hos Copenhagen Health har vi ingen bindingstid. Du kan derfor trygt opprette fordelspakken hos oss, da du selv kan bestemme når du ikke lenger ønsker våre produkter. Dersom du ønsker å si opp produkter kan dette gjøres under din profil. Du må gå til “Min konto” og deretter under “Fordelspakke”, der du kan si opp produkterne. Ellers er du alltid velkommen til å skrive til oss på info@copenhagenhealth.no 

Du kan si opp fordelspakke ditt under ”Min Konto” og deretter under ”Fordelspakke”, der du her har mulighet for å avslutte.  Ellers er du alltid velkommen til å skrive til oss på info@copenhagenhealth.no

Du velger selv fraktfirma ved kjøp av produktene våre. Den generelle leveringstiden på pakkene forventes å være 1-3 dager. 

Vi tilbyr alle leveringsmetoder med:

  • Bring 

Bestillingen din er bekreftet når du mottar din faktura og bekreftelse på e-post. Den blir sendt til den e-postadressen du har oppgitt. Hvis du ikke mottar en bekreftelse innen kort tid etter kjøpet ditt bør du først sjekke spamfilter eller mappen med uønskede e-post. Har du ikke mottatt den kan du kontakte kundeservice på info@copenhagenhealth.no, hvor du må opplyse ordrenummer, e-postadresse, navn og telefonnummer som angitt på bestillingen. 

Dine leverings- og betalingsopplysninger kan endres under ”Min Konto” og deretter under ”Adresser”, hvor du her kan endre både din fakturerings- og leveringsadresse. Hvis du har problemer er vi alltid klare til å hjelpe deg på info@copenhagenhealth.dk 

Betalingsmåter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  • På Copenhagen Health.no kan du betale med Visa, & MasterCard. Vi tillægger ikke gebyr på betalingskort, som ikke er pålagt af udbyderne.

Vi leverer for øyeblikket i Norge, Danmark og Sverige. Gå inn på vår danske eller svenske siden hvis du ønsker å bestille til et av disse landene. 

Finn priser i butikk og i  handlekurv Altid gode frakt priser.

Returpolitikk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det er egne regler for salg av kosttilskudd og mat i Danmark. Grunnen til at det ikke er mulig å returnere et kjøp er på grunn av varens sikkerhet. Vi har derfor ikke lov til å videreselge det returnerte produktet – selv om det ikke er hentet. Dersom du godtar våre kjøpsvilkår bekrefter du samtidig at du frasier deg retten til å returnere en vare som er omfattet av kosttilskuddsreglene.

Å legge inn en bestilling via nettstedet vårt er ikke en juridisk bindende avtale. Vi har derfor muligheten til å kansellere bestillingen din på grunn av trykkfeil, tekniske problemer, leveringssvikt og lignende situasjoner. Bindende ordrebekreftelse/faktura blir ikke sendt til deg før vi har sendt varene du har bestilt. Dersom bestillingen gjennomføres har vi dessverre ikke mulighet til å stoppe leveringen.

Merk at det er spesielle regler for salg av kosttilskudd og mat i Danmark, hvor det ikke er mulig å returnere et kjøp på grunn av varens sikkerhet. Dersom du godtar våre kjøpsvilkår bekrefter du samtidig at du frasier deg retten til å returnere en vare som er underlagt reglene om kosttilskudd og mat. Du kan ikke angre ved å bare nekte mottak av varen eller unnlate å hente. Varen vil bli ødelagt ved retur.

 

Spørsmål om kollagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kollagen er et protein som er en naturlig del av kroppen og huden vår. Faktisk utgjør kollagen 1/3 av alle proteinene i kroppen. Det kalles også kroppens lim og byggestein. Fra rundt fylte 25 år synker kroppens naturlige kollagennivå med 1-2 % per år. Dette kan være en utfordring da kroppen trenger kollagen for å holde f.eks. huden jevnere og mer smidig.

Det er utført mer enn 181 internasjonale vitenskapelige studier som støtter de gode egenskapene til kollagen. Som den første kollagenprodusenten i Danmark planlegger vi å gjennomføre studier av effekten av produktene våre. Det skal imidlertid bemerkes at vi som mennesker er forskjellige og dermed kan f.eks. kollagenopptaket varierer også fra person til person.

Nei, kollagen er ikke en quickfix. Du må være tålmodig og samtidig huske at et sunt og variert kosthold samt en god natts søvn og rikelig med væske understøtter effekten. En god idé er å gjøre kollageninntaket til en vane. Du kan f.eks. start morgenen med et glass vann og din daglige dose kollagen sammen med frokosten.

Den raskeste måten å forklare forskjellen på er at Classic er utvunnet fra bovine (huden fra storfe), som er det vanligste kollagenet på det danske markedet. Vårt Marine Collagen utvinnes fra fiskeskinn, der hele fisken brukes i et økosystem sånn at ingenting går tapt. Marine Collagen har lavere Da, har mer fuktighet og er kjent som det beste produktet i kollagenverden.

Vårt nyeste produkt er utviklet i samarbeid med vårt testpanel. Lime, D-vitamin og kollagen er noen av de mest solgte produktene innen vitaminer og mineraler i Danmark. Vi har derfor valgt å samle alle tre elementene i ett produkt. Kalk løses vanligvis opp veldig sakte. Derfor har vi valgt en kalktype som er utvunnet fra alger, og som derfor løses opp umiddelbart og skaper den mest innbydende hvitfargen blandet med vann. Det er enkelt og raskt å innta og er derfor et foretrukket produkt for de som ikke kan svelge tabletter.  

Du skal konsumere de angitte mengdene på produktet og alltid følge instruksjonene. Det følger alltid med en måleskje i hver pakke som kan være gjemt i pulveret etter transport.

Hvem er Copenhagen Health ApS 

Du kan lese om Copenhagen Health i delen ”om oss” på copenhagenhealth.dk/no

Du kan lese om Copenhagen Health i delen ”om oss” på copenhagenhealth.dk/no.

Vi anbefaler alltid at du følger instruksjonen som er gitt på produktene.

Du kan trygt ta kollagen både under graviditet og amming. Våre produkter er helt fri for tilsetningsstoffer. Vår Marine og vår Classic Collagen inneholder kun 100 % ren kollagen og C-vitamin. Vår lime + vitamin D + kollagen inneholder kun det produktteksten nevner. Er du i tvil om hva som gjelder for din spesifikke situasjon, bør du alltid kontakte egen lege for råd og veiledning

Nei, våre kollagen er helt fri for tilsetningsstoffer, sukker, stivelse m.v. 

Kundepanel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi rekrutterer jevnlig nye deltakere til vårt testpanel. Hvis du er interessert i å teste våre nåværende og kommende produkter, kan du fylle ut søknadsskjemaet under kundepanel og bli vurdert.

I vårt Marine Collagen bruker vi fiskene Tilapia og Pangasius, som begge er en del av et 360 graders økosystem på grunn av deres lave Da og enkle opptak. Vi har også valgt å tilby et MSC-sertifisert marinekollagen fra villfanget og bærekraftig fisk. En nyhet i Q1 2022.

Det kan du gjøre. Kollagen blir ikke skadet av høye temperaturer, så du kan blande kollagentilskuddet ditt i kaffe eller te. C-vitamin tåler imidlertid generelt maks 80 graders varme om du skal ha full effekt. Så du bør derfor bare la den varme drikken fordampe litt for å få fullt utbytte av C-vitaminen.

Vi er en dansk virksomhed, som ejer hele værdikæden, og vi har derfor ingen fordyrende mellemled. Derudover tror vi på, at fair priser skaber bedre og længere forhold til vores kunder, som vi gør en stor dyd ud af at opbygge. Derfor har vi valgt at sælge vores varer til meget stærke priser. 

Vi er et dansk selskap som eier hele verdikjeden, og vi har derfor ingen dyre mellomledd. I tillegg tror vi at rettferdige priser skaper bedre og lengre relasjoner med våre kunder, noe vi er veldig opptatte av å ha. Derfor har vi valgt å selge varene våre til svært konkurransedyktige priser.

Alle produktene våre har en mild og autentisk smak mot neutral. Husk at smak er individuelt, og generelt er det mer smak i marine- end bovinekollagenet.  

Når du skal løse opp våre pulverprodukter, som kollagen, kalk etc., skal du først legge pulveret i et tørt glass. Hell så vann på, og det vil løses opp umiddelbart. Ikke hell i pulveret på slutten. Kollagen har generelt ikke nytte av det, da det kan skape klumper. Godt kollagen løses opp umiddelbart når det kommer i kontakt med vann.

Du kan innta kollagenet sammen med maten din. Det kan være alt fra smoothies og yoghurt til suppe. Valget er ditt!

Levering
Produkter
Retur
Andet