Susannes erfaring med kollagen

Susanne

65 ÅR, INTERIØRARKITEKT MDD

Jeg har lenge vært oppmerksom på kollagen på markedet som et viktig kosttilskudd i hverdagen for å pleie den indre skjønnheten som reflekteres utad. For meg er det naturlige aspektet ved tilskuddet nesten det viktigste. Jeg liker ikke tanken på å få kjemikalier inn i huden min og se unaturlig ut. Derfor var kollagen nesten en selvfølge for meg da jeg fant ut at det helt naturlig kunne gi meg det jeg ønsket for huden min.

 

Jeg har brukt kollagen i noen år nå, og for cirka seks måneder siden byttet jeg til produktene fra Copenhagen Health. Tidligere hadde jeg et kollagenabonnement som lå i den dyre enden av skalaen. Derfor kunne jeg umiddelbart merke en forskjell i budsjettet mitt da jeg byttet og benyttet muligheten til å prøve Marine Collagen, og det til og med uten å gå på kompromiss med kvaliteten!

 

Jeg har aldri angret på byttet mitt. Ikke bare er prisen svært attraktiv, men jeg har virkelig sett en forskjell på huden min som har fått et løft, og jeg føler meg mindre trøtt enn før. Siden da har jeg anbefalt det til kvinnene i familien min, der flere også har blitt veldig fornøyde med produktene.