Hovedsponsor for Jeanette

JEANETTE OTTESEN
Copenhagen Health er hovedsponsor for Jeanette Ottesen

I forbindelse med Copenhagen Health sponsingen kan du se Jeanette på sosiale medier og i en del onlinebutikker som collagenpulverets ansikt utad. Det har hun sett frem til som en del av hennes fremtid etter svømmingen.

Vi er glade og stolte over å kunne sponse Jeanette både før og etter hennes svømmekarriere. Jeanette er et forbilde for mange med sin can-do-attitude, sin treningsmoral og sin generelle sunne og positive innstilling til livet. Derfor er hun også det helt riktige ansiktet utad for Copenhagen Health. 

Du kan se Jeanette representere oss i både butikker, annonser, på film og sosiale medier. Vi støtter henne og ønsker henne stor suksess med alt som livet har å by på etter svømmekarrieren.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette Ottesen og Copenhagen Health

«Jeg er veldig glad for å ha Copenhagen Health som hovedsponsor for de neste tre årene. Jeg skal nå som 33-åring etter OL være noe annet enn «hun svømmejenta». Jeg tror personlig at collagenbølgen bare så vidt har startet og at den kommer til å vokse siden det virker og er naturlig. Jeg kan mye mer enn bare å bare svømme, og det må jeg vise nå som elitekarrieren min er over. Da passer det bra at jeg sammen med Copenhagen Health kan vise at jeg kan mye mer”.

 “Jeg synes samtidig at hele konseptet bak Copenhagen Health er et vinnende konsept med både produktene, prisene, ambisjoner og ærlig snakk. Den slags mentalitet liker jeg virkelig godt. Sponsingen gir meg en nødvendig ro siden de sto bak meg under OL, og nå fortsetter å støtte meg i tiden etter”, sier hun.

Collagenpulver har de siste årene blitt ekstremt populært. På Google har søket etter “Collagen pulver” og “Marine Collagen” nærmest eksplodert de siste 18 månedene i Danmark. I Danmark selges det flere typer collagenpulver, men de er ofte veldig dyre. Prisene på collagenpulver ligger ofte mellom 249 kroner og opptil 900 kroner. Copenhagen Health endrer nå på dette med veiledende markedspriser på xxx kroner.

“Vi har det seneste året jobbet intenst med å utvikle våre collagenprodukter – bl.a. basert på intervjuer med flere enn 100 danske kvinner og deres opplevelser, innsikt og erfaringer. Dette har vi gjort for å skape produkter der både råvarer og ytelse er på topp, samtidig som design og pris også er i fokus. Vi har derfor skapt produkter som gir ultimat resultat, men som også presterer høyt når det kommer til oppløsningshastighet, smak, design og pris”, sier CEO i Copenhagen Health, Ricky Elstrup og fortsetter:

 “Vi er de første på det danske markedet som tilbyr forskjellige typer av collagenprodukter der kunden kan velge det som passer dem best i forhold til behov og alder – også til lave priser fordi vi tror at prisen er en avgjørende faktor for å skape lojalitet” sier adm. direktør i Copenhagen Health, Ricky Elstrue

JEANETTE OTTESEN
Jeanette Ottesen og collagen

“Jeg synes at prisen på Copenhagen Healths produkter er geniale. Normalt koster jo collagenpulver over 300 kroner, men nå kan man få det til en veldig god pris. Jeg forstår godt at folk ikke vil betale for mye hver måned. Jeg lever selv et sunt liv i hverdagen, men må også konstatere at jeg til tider synes huden min ser sliten ut,  spesielt ved øynene og munnen. Nå har jeg begynt på Copenhagen Healths produkter, og jeg gleder meg veldig til å se hva det kommer til å gjøre for meg fremover. Jeg kan også like tanken at jeg starter på produktet samtidig som det introduseres på markedet. Da følger jeg de som starter på produktene med en gang”, sier Jeanette Ottesen.

“Jeg har selv prøvd collagen før og har en del venninner som har brukt det. Ja, selv min mor har brukt det. Men de fleste har stoppet igjen fordi det var for dyrt i lengden. Det er derfor inspirerende med de lave prisene. Samtidig er det viktig for meg at emballagen er pen, så jeg kan la boksen stå fremme og dermed huske å ta det hver dag for å få den ønskede effekt”, sier hun.

JEANETTE OTTESEN
Jeanette bak fasaden

Jeanette Ottesen er Danmarks mestvinnende atlet med 53 internasjonale medaljer. Hun har både vært verdensmester og europamester. Hennes favorittdisipliner er butterfly og fri.

I sommeren 2021 deltok hun i sitt femte OL. Hun OL-debuterte i 2004 som 16-årig i Athen. I dag har hun tatt farvel med karrieren som elitesvømmer og deler nå tiden mellom familien og jobben som ambassadør for Copenhagen Health.

“Jeg kan selvfølgelig godt merke at det nå tar lengre tid å restituere etter trening, og at klorvannet har vært utrolig hardt for huden. Derfor er livsstil så utrolig viktig. Da jeg trente til OL, sørget jeg for å slutte treningen kl 15.30, så det var tid til familien. Jeg spiser sunt, drikker mye vann, får rikelig med søvn også tar jeg collagen fra Copenhagen Health for å sikre smidigheten i huden min”, sier Jeanette.