ANTI-WRINKLE MARINE COLLAGEN

Marine Collagen (fisk) en den kollagentypen som minner mest om våre egen. Dette kollagenet er 100% hydrolysert med markedets laveste Da på kun 2000 og er tilsatt C-vitamin

Copenhagen Healths Marine kollagen utvinnes fra fiskeskinn, der hele fisken brukes i et økosystem, så ingenting går til spille. 

Anvendelse

  • Ta én eller to strøkne måleskjeer daglig – medfølger i hvert produkt
  • Hell pulveret i valgfri drikkevare eller dryss kollagenet over maten
  • Ved bruk av glass er det viktig å huske at glasset må være helt tørt – ellers kan det komme klumper eller må røres
  • Hell kollagenet i det tørre glasset og tilsett vann og det løses opp i løpet av 2-3 sekunder
  • Nå kan du nyte ditt daglige inntak av kollagen

Hva er marine kollagen?

Hva er forskjellen på marine kollagen og storfekollagen? Den største forskjellen mellom de to kollagentypene er at marine kollagen er den typen kollagen som minner mest om vår egen og kommer fra fisk, mens storfekollagen stemmer fra kveg. Opptil 80% av huden vår består av kollagen, hvilket også betyr at kollagen er det proteinet vi har mest av i huden og kroppen vår. Fra fylte 25 år begynner vårt naturlige kollagennivå i kroppen og huden å falle med 1-2% årlig. Dette betyr bl.a. at vi får rynker og mindre elastisk hud. Marine kollagen kan hjelpe med å beholde et høyere kollagennivå i huden og kroppen og derved hjelpe med å opprettholde en glattere hud med færre dype rynker, samt at kroppen får tilsvarende hjelp til å opprettholde kollagennivået vi hadde da vi var yngre.

ANTI-WRINKLE

Marine Collagen+ med C-vitamin

Kollagen er et protein som naturlig finnes i kroppen vår. Fra 25 års alderen faller nivået vårt årlig. Gi deg selv en daglig dose hver morgen og få en god start på dagen.

INGREDIENSER

Hydrolysert Marine (fisk) kollagenpulver, kollagen peptider, C-vitamin

Nettovekt: 268 gram (60 dager)

Tilsetningsstoffer: Ingen! 

Anbefalet daglig dose: En strøken måleskje (+4 gram) hver dag. Løses opp i et glass vann, juice eller lignende. Eller strø over maten

Smak: Nøytral

Vennskap skal pleies,
det gjelder også huden min

Jeanette Otteson,
mor, atlet og OL-Svømmer

Hvordan holder Jeanette seg pigg og frisk i en hektisk hverdag?

Hvordan ser fremtiden ut for en elitesvømmer som alltid har hatt fokus på en sunn kropp og livsstil?

Jeg vil gjerne vise verden at jeg kan mye mer enn å svømme nå når elitekarrieren er over. Copenhagen Health passer meg derfor veldig bra.

Jeanette Ottesen vet fortsatt ikke helt hva fremtiden vil bringe etter at hun nå har klatret ut av bassenget for siste gang som elitesvømmer. Men et alternativ er å nå bevege seg bak kameraene som i 20 år har fulgt hennes elegante svømmetak i 50-meters bassenget.

Finn din lokale forhandler av
Copenhagen Health Collagen

Vi er helt sikkert tett på deg. Få en oversikt her.

Bestill her, eller finn din forhandler: